• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Кафедра права та правоохоронної діяльності активно залучає роботодавців до освітнього процесу

Кафедра права та правоохоронної діяльності активно залучає роботодавців до освітнього процесу

19 вересня 2023 року відбулася зустріч здобувачів освітніх програм «Право» та «Правоохоронна діяльність» з начальником відділення Національної служби посередництва і примирення в Кіровоградській області - Крайносвіт Оксаною Юріївною.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Мілова Т.М., завідувач кафедри права та правоохоронної діяльності, акцентувавши увагу на довготривалій та тісній співпраці випускової кафедри з відділенням Національної служби посередництва і примирення в Кіровоградській області.

Основною темою зустрічі стало ознайомлення майбутніх правників та правоохоронців з особливостями діяльності НСПП. В ході діалогу зі студентами спікер охарактеризувала мету та завдання діяльності НСПП, озвучила цікаві приклади кейсів колективних трудових спорів. Окрему увагу звернула на статистичні дані щодо діяльності відділення.

Здобувачі уважно слухали та активно ставили запитання. Обговорили особливості проходження виробничої практики студентами на базі  відділення Національної служби примирення та посередництва у Кіровоградській області та подальшого працевлаштування випускників-правників. Зустріч виявилася цікавою, корисною та змістовною!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись