• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: [ROOT]/images/stories/news_2023/istfak/04/28-04-16-00

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Професорка ЦДУ Лілія Рябовол взяла участь в онлайн тренінгу, який проводився Університетом Констанца в рамках Еразмус+ проєкту PAGOSTE

25 та 26 квітня 2023 Університет Констанца як учасник ERASMUS+ PROJECT KA2 «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні» провів онлайн-тренінг на тему: «Інституціоналізація та інтернаціоналізація співпраці та партнерства у професійній підготовці майбутніх педагогів».

На тренінгу було презентовано механізми, інструменти та приклади встановлення партнерства з іншими зацікавленими сторонами й міжнародними партнерами у підготовці педагогів, а також обговорено роль професійної освіти в розвитку систем освіти.

Учасники тренінгу набули знань щодо зарубіжних систем освіти, механізмів, інструментів та структур встановлення партнерства в навчанні педагогів на різних етапах, усвідомили важливість професійної освіти для розвитку освіти й суспільства загалом.

Тренерами були: Андреас Юттлер (магістр педагогічних наук, керівник координації програм для старшої та середньої школи Університету педагогічної освіти Тургау (Швейцарія)); доктор Маттіас Конрад (науковий співробітник, Бінаціональна школа освіти, Університет Констанца (Німеччина)); доктор Вера Браун (науковий співробітник, кафедра економічної та бізнес-освіти Університету Констанца (Німеччина)); Ян Вішманн (директор Семінару з підготовки та підвищення кваліфікації педагогів у Вайнгартені (професійні школи та гімназії) (Німеччина)).

Матеріал підготувала Л. Т. Рябовол,
науковий керівник навчально-наукової лабораторії
суспільствознавчої освіти
 ЦДУ,
доктор педагогічних наук, професор

{gallery}news_2023/istfak/04/28-04-16-00{/gallery}

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись