• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

«Непоборна нація»: студенти факультету історії, бізнес-освіти та права відвідали виставку у Державному архіві Кіровоградської області (ДАКО)

«Непоборна нація»: студенти факультету історії, бізнес-освіти та права відвідали виставку у Державному архіві Кіровоградської області (ДАКО)

13 жовтня 2022 року, напередодні Дня захисників та захисниць України, у Державному архіві Кіровоградської області відбулася тематична зустріч студентів групи ІГ22М факультету історії, бізнес-освіти та права нашого університету з працівниками архіву. Провідний науковий співробітник відділу інформації та використання документів ДАКО, магістрант першого року навчання спеціальності Середня освіта (Історія) С.Юрченко презентував тематичну виставку «Непоборна нація», яка висвітлює участь наших земляків в Революції Гідності 2014 р. та знайомить з героями російсько-української війни.

Також студенти мали змогу ознайомитись з презентацію начальника відділу інформації та використання документів Т.Гончарової «Архівна документальна колекція матеріалів з історії Революції Гідності та проведення антитерористичної операції». В ході обговорення увага акцентувалася на необхідності об’єктивного висвітлення історії нашої країни для формуванні національної свідомості молодого покоління, формування стійкого бачення непереможності та героїчності українського народу, стійкості Збройних сил України.

Схиляємо голови з молитвою за тих, хто віддав життя за Україну!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись