• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Студент факультету історії та права став переможцем конкурсу «Молодь про Конституцію України»

Студент факультету історії та права став переможцем конкурсу «Молодь про Конституцію України»

Інститут політико-правових і релігійних досліджень спільно з Радою молодих юристів України та з Відділом зовнішніх комунікацій Конституційного Суду України з нагоди 25-річчя прийняття Конституції України у травні-червні 2021 р. проводили Всеукраїнський конкурс есе «Молодь про Конституцію України». До участі у конкурсі долучився і майбутній юрист, студент тепер уже ІV-го курсу факультету історії і права ЦДПУ ім. В.Винниченка Андрій Юрченко з есе на тему «Місце децентралізації в світі». Це була його перша спроба участі у подібних конкурсах. І ця спроба виявилася дуже вдалою. Андрій став одним із переможців, здобувши друге місце.

Вручення дипломів переможцям відбулося у приміщенні Конституційного Суду України. «Побувати в такому місці, як Конституційний Суд України, для мене було справжнім подарунком…..», — відзначив конкурсант.

Андрій Юрченко – відмінник навчання, заступник студентського директора Юридичної клініки «Artium De Lex» Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка. Він пише прекрасні філософські вірші. Ось лише невеликий уривочок його вірша «Слова»:

… Слова - зброя в майстра руках,
Можуть вбити навіть без холодного леза,
А можуть зігріти, дати життя
Тим, кого ранили, немов Ахіллеса...

Справді, талановита людина – талановита в усьому.

Щиро вітаємо Андрія з перемогою. Зичимо натхнення, удачі та нових перемог!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись