• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Відбувся круглий стіл «25 років Конституції України»

Відбувся круглий стіл «25 років Конституції України»

Викладачі кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права ЦДПУ взяли участь у круглому столі, який проводився на базі Регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської обласної державної адміністрації з нагоди 25-ти річчя Основного Закону України.

Під час заходу були розглянуті досягнення вітчизняного конституціоналізму, обговорено актуальні проблеми розвитку і становлення Конституції – Основного Закону України.

Захід модерувала професор кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права, доктор педагогічних наук Л.Т. Рябовол. Під час круглого столу щодо проблеми конституційної скарги як інноваційного для України засобу захисту прав та свобод людини і громадянина виступила доцент кафедри державно-правових дисциплін та адміністративного права, кандидат юридичних наук Т.М. Мілова

До дискусії долучилися слухачі та працівники Регіонального центру підвищення кваліфікації Кіровоградської області, а також державні службовці структурних підрозділів Кіровоградської обласної державної адміністрації. Виставковий проект «Конституція України – 25: хронологія та архівна хроніка» репрезентувала начальник відділу інформації та використання документів Державного архіву Кіровоградської області, магістр державного управління Т.В. Гончарова.

Матеріал підготувала доктор педагогічних наук, професор,
науковий керівник навчально-наукової лабораторії суспільствознавчої освіти Л.Т. Рябовол.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись