• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Старт підсумкової державної атестації на факультеті історії та права

Старт підсумкової державної атестації на факультеті історії та права

З 4 червня 2021 року на факультеті історії та права Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка розпочала роботу екзаменаційна комісія у складі голови С.В. Проскурової, екзаменаторів – К.С. Мельничука, В.М. Безверхої, С.Д. Чернік та секретаря О.М. Марченка, яка онлайн приймала екзамен у студентів-істориків першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія).

Студенти О.В. Баркар, В.М. Гайдаєнко та Ю.О. Погребняк успішно склали екзамен з історії та правознавства (теоретична частина), показали непогані знання з історії Київської Русі, Галицько-Волинського князівства, розкрили особливості соціально-економічного та культурного розвитку України радянського періоду та сьогодення, визначили специфіку історії сучасного Китаю, Індії, Великобританії, охарактеризували поняття, ознаки злочину, норм права, проаналізували конституційні обов’язки громадян України.

Перший державний екзамен пройшов у діловій, доброзичливій обстановці. Запитання екзаменаторів допомагали студентам обґрунтувати свою відповідь, наситити її прикладами, порівняннями, фактами. Сподіваємося, що літня сесія і підсумкові державні екзамени на факультеті історії та права, незважаючи на карантині умови, в яких відбувалося навчання в 2020-2021 навчальному році, пройдуть зважено, толерантно, студенти покажуть добрі знання і з новим натхненням поринуть у вир навчальної, наукової та дослідницької роботи.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись