• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Юридична клініка продовжує свої заходи!

Юридична клініка продовжує свої заходи!

10 грудня, студенти – консультанти юридичної клініки «Artium dе Lex» Центральноукраїнського державного педагогіного унівеситету ім. Володимира Винниченка Юрченко А., Смірнов А., Будько Б., Кравчук К., провели правоосвітній захід з учнями 9-11 класів в Бережинському ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Хочеться відмітити доброзичливе і привітне ставлення адміністрації даного навчального закладу, повну підтримку та організацію проведення цього заходу.

Тема «Захист прав споживачів» продовжує набирати обертів, актуалізуватися у сучасному житті суспільства, тому саме її було обрано і сьогодні. Учні брали активну участь в обговоренні матеріалу,з допитливістю відповідали на запитання, ділилися своїми думками щодо тих, чи інших ситуацій, з якими ми можемо зіштовхуватися кожного дня при купівлі, замовлені товарів, також були розглянуті різні конфліктні ситуації в магазинах тощо.

Наші студенти, з легкістю і повним володінням матеріалу, змогли донести певні поради, рекомендації щодо різних питань захисту прав споживачів, надати чіткий перелік можливих порушень з боку недобросовісних продавців.

Проведення таких правоосвітніх заходів, на нашу думку, є важливим і обов’язковим кроком до розвитку суспільства і просвітлення майбутніх поколінь, тому наші студенти продовжують допомагати школярам пізнавати свої права і обов’язки!

Інформацію надано факультетом історії, бізнес-освіти та права
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись