pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

І ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС МУЗИКАНТІВ-ВИКОНАВЦІВ «МУЗИЧНИЙ ДИВОЦВІТ» У КРИВОМУ РОЗІ

І ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ-КОНКУРС МУЗИКАНТІВ-ВИКОНАВЦІВ «МУЗИЧНИЙ ДИВОЦВІТ» У КРИВОМУ РОЗІ

Протягом чотирьох днів у Криворізькому державному педагогічному університеті проходив І Всеукраїнський фестиваль-конкурс музикантів-виконавців «Музичний дивоцвіт». Метою цього заходу стало збереження та розвиток кращих традицій вітчизняного музично-драматичного виконавського мистецтва, збільшення його ролі та значення у духовному житті сучасного українського суспільства, виявлення та підтримка талановитої молоді, розвиток виконавської майстерності солістів і творчих колективів.

Фестиваль-конкурс проводився за номінаціями «Виконавець-інструменталіст», «Виконавець-вокаліст», «Вокально-хорові колективи», «Хорове диригування». Конкурсанти з різних куточків України, зокрема Кривого Рогу, Вінниці, Кропивницького, Харкова, Мелітополя, Одеси представили репертуар у різноманітних жанрах музичного мистецтва, продемонстрували високий рівень вокальної, хорової та інструментальної майстерності.

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка представляла студентка ІІ курсу музичного відділення мистецького факультету Колпак Тетяна (клас ст. викладача Кулікової С.В.), яка здобула диплом лауреата ІІІ ступеня.

Колектив студентів і викладачів вітають Колпак Тетяну та Кулікову С.В. з перемогою.

Інформацію надано мистецьким факультетом