pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Зустріч із випускниками педагогічного коледжу

Зустріч із випускниками педагогічного коледжу

Відбулася онлайн-зустріч професорсько-викладацького складу та студради Центральноукраїнського державного університету імені В. Винниченка з випускниками Олександрійського фахового педагогічного коледжу імені В. Сухомлинського.

Директор Олександрійського фахового педагогічного коледжу імені В. Сухомлинського Анатолій Литвин наголосив на важливості співпраці закладів, підтримці регіональних програм із підготовки педагогічних кадрів.

Ректор університету професор Євген Соболь запросив випускників здобувати вищу освіти за освітніми програмами в більш ніж 70 напрямках, розповів про традиції закладу та перспективи.

Доцентка кафедри дошкільної та початкової освіти Ірина Баранюк  (013 Початкова освіта) та професорка Юлія Котелянець (012 Дошкільна освіта) ознайомили зі специфікою освітніх програм та професійними «родзинками» програм. Окрім того, наголосили на можливості здобуття усіх рівнів вищої освіти в ЦДУ (бакалаврат, магістратура, докторантура).

Голова студентської ради факультету педагогіки, психології та мистецтв Єлизавета Вихрист розповіла про наукове, волонтерське, творче життя студентів.

Декан факультету педагогіки, психології та мистецтв професор Ярослав Галета й заступниця декана з виховної та профорієнтаційної роботи доцентка Наталя Андросова розповіли про можливості співпраці із закладами Польщі та участі студентів у міжнародних грантових програмах.

Усі учасники отримали відповіді на питання й у майбутньому налаштовані на взаємну корисну діяльність.

Випускників коледжів чекаємо як майбутніх студентів.

Інформацію надала Наталя АНДРОСОВА