pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Кафедра дошкільної та початкової освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв проводить профорієнтаційну роботу з учнями Приютівської громади

Кафедра дошкільної та початкової освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв проводить профорієнтаційну роботу з учнями Приютівської громади

27 лютого викладачі кафедри дошкільної та початкової освіти провели профорієнтаційну зустріч для учнів закладів загальної середньої освіти Приютівської громади. Доцент Баранюк І. Г. та професор Радул О. С., як гаранти освітніх програм для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта, ознайомили присутніх з особливостями та родзинками навчання за даною спеціальністю.

Закцентовано увагу старшокласників на перевагах вибору нашого університету в умовах збройного конфлікту:

  • високий рівень якості освіти;
  • територіальна близькість;
  • забезпечення достойними умовами проживання в гуртожитку, тощо.

У процесі спілкування доцент Прибора Т. О., гарант спеціальності 012 Дошкільна освіта, представила модель вступної кампанії 2024 та ознайомила здобувачів освіти із сайтом ЦДУ ім. В. Винниченка.

Завідувачка кафедри дошкільної та початкової освіти Котелянець Н. В. розповіла учасникам зустрічі про спеціальності факультету педагогіки, психології та мистецтв, майбутні професії та фахові кваліфікації.

Здобувачка освіти спеціальності 013 Початкова освіта Лисенко Катерина поділилася власними враженнями про навчання на факультеті. Розповідала про цікаві заняття/лекції, участь у конференціях, виховних заходах, розвагах. Завдяки можливості побудови індивідуальної освітньої траєкторії здобувача вищої освіти, студентка вдало поєднує навчання та роботу за фахом.

Інформацію підготувала доцент кафедри дошкільної та початкової освіти Баранюк Ірина