pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Шукаєш щастя? Воно поруч!

Шукаєш щастя? Воно поруч!

20 жовтня студенти факультету педагогіки, психології та мистецтв у співпраці із Обласною бібліотекою для дітей та юнацтва ім. Є. Маланюка провели профорієнтаційний захід й запропонували усім перехожим зануритися у світ Щастя.

Сенс щастя пропонували відчути через спілкування з друзями, майстер-класи, психологічні тестування, смачне какао, фотографування, "заряджання на позитив" особистих амулетів, занурення у чудові мелодії у виконанні викладачів та студентів відділення музичної освіти кафедри мистецької освіти.

Неординарний початок свята у вигляді естрадного виконання популярних українських мелодій талановитими співаками - Народним артистом України Сергієм Дьоміним та студентами спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) на балконі бібліотеки викликав захоплення у відвідувачів міста та перехожих. "Видовищно й зі смаком!" - такі відгуки чули навколо!

Закарбувалася й реклама ЦДПУ, факультету педагогіки, психології та мистецтв: "Шукаєш щастя? Воно є у нас на факультеті! Наш університет - місце щасливих людей!"

До свята долучилися здобувачі бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти спеціальностей 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіта, викладачі й куратори Ірина Баранюк, Тетяна Довга, Наталя Андросова.

Інформацію підготувала Наталя Андросова