• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

Гості з 17-го батальйону

1На факультеті історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету відбулася зустріч з бійцями 17-го БТрО ЗСУ Кіровоградської області, яку організувала заступник декана з виховної роботи Біденко Н.І.

Після теплих привітань студентами гостей вигуками «Слава Україні! Героям слава!», солдати коротко розповіли про своє життя, яке поділилося на до та під час війни. З вуст бійців студенти дізналися про тяжкі будні та жахи війни, а також про те, що 17-й батальйон воює вже 6 місяців. Але, навіть не дивлячись на те, що пережили солдати на війні, вони не втратили оптимізму. Гості з радістю відповіли на запитання, які хвилювали студентів та подякували за надану допомогу. По завершенню зустрічі студенти разом з бійцями сфотографувалися на пам’ять.

Слід зазначити, що до зустрічі студенти підготувалися ретельно. Так, як наші солдати були недостатньо забезпечені усіма необхідними речами, студенти вирішили допомогти зібрати на них кошти. Тому 24 жовтня відбулися ярмарка та аукціон, організаторами яких виступили студенти 41-ї та 42-ї груп Гапченко І., Кармазіна Л., Куріпка К., Сірченко А. та Уретій П. Завдяки цим заходам вдалося зібрати суму у 2300 грн., частину з яких вже витратили на закупівлю 20 аптечок.

В підсумку хотілося б відзначити, що ця зустріч виявилася для студентів не лише цікавою, а й пізнавальною та корисною. Як студенти, так і військові отримали масу задоволень від неї. Бійцям батальйону було приємно, що, відправляючись у зону АТО, їх у себе на Кіровоградщині підтримують і переживають за них всією душею.

Плотніков Євгеній
студент IV курсу,
факультету історії та права
КДПУ імені В. Винниченка

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись