• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
istfak_logo

Факультет історії, бізнес-освіти та права

До організації освітнього процесу на факультеті історії та права залучаємо експертів галузі та професіоналів-практиків

До організації освітнього процесу на факультеті історії та права залучаємо експертів галузі та професіоналів-практиків

Лекцію з методики навчання правознавства в дистанційному форматі провела Ремех Т. О., завідувачка відділу суспільствознавчої освіти Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України.

Для студентів факультету історії та права, які навчаються за спеціальністю 014.03 Середня освіта (Історія) на бакалаврському та магістерському рівнях і здобувають кваліфікацію «вчитель історії та правознавства» лекцію з методики навчання правознавства провела Ремех Т. О., кандидат педагогічних наук, завідувачка відділу суспільствознавчої освіти Інституту педагогіки НАПН України, голова робочих груп зі складання навчальних програм та автор підручників з правознавства для основної і старшої профільної школи, визнана експертка у галузі методики навчання правознавства, громадянської освіти, з розвитку критичного мислення, практикуючий вчитель.

Тетяна Олексіївна акцентувала на особливості програми навчального предмета «Основи правознавства» для 9-го класу, зокрема, щодо упровадження практичних занять з вивчення нового матеріалу та застосування знань і формування умінь. Вказала, що розвиток правової предметної компетентності як результативного показника навчання правознавства вимагає, аби вчителі знали й використовували інтерактивні та проектні технології, case-study, роботу учнів з джерелами права тощо.

Матеріал підготувала – Рябовол Л. Т., доктор педагогічних наук,
професор, науковий керівник навчально-наукової лабораторії суспільствознавчої освіти.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись