pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Готуємося до практики в умовах Нової української школи

Готуємося до практики в умовах Нової української школи

2 квітня 2019 року студенти 34 та 15 груп факультету педагогіки та психології ЦДПУ ім. В. Винниченка спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта» у межах програм навчальних дисциплін «Методика навчання української мови та літературного читання», «Педагогіка» та «Педагогічні технології в початковій школі» ознайомились із досвідом упровадження в початкову школу проекту НУШ (на базі НВО ЗОШ № 17).

Учитель 1-А класу Шевчук Галина Борисівна провела для студентів заняття-тренінг із використанням новітніх технологій навчання та системи дидактичних ігор із цеглинками Lego, танграмом, математичним планшетом, спрямованих на розвиток фонематичного слуху, розвитку логічного мислення, зв’язного мовлення, дрібної моторики рук першокласників.

Студенти мали змогу практично застосувати прийоми інтерактивного навчання, взяти участь у проведенні «Ранкових зустрічей» та усвідомити нову систему методичної роботи з першокласниками в умовах реформування початкової школи.

Викладачі факультету доц. Горська О.О., викл. Андросова Н.М., студенти 34 та 15 груп щиро вдячні адміністрації та вчителям початкової школи НВО ЗОШ № 17 за надану можливість вивчення педагогічного досвіду.

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв