pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Студенти та викладачі ЦДУ взяли участь у тренінгу з тілесної свідомості

5 травня 2023 року відбулася лекція-практикум «Тілесна свідомість — практики допомоги собі та іншим» (від проєкту #Art_Therapy_Force, який  працює з інституалізацією роботи з страхом та травмою, націлений на лікування та відновлення психоемоційного стану українців через підготовку відповідних фахівців, та безпосередню роботу з дітьми, підлітками, студентами та фахівцями).

Студенти факультету педагогіки, психології та мистецтв, факультету історії, бізнесу освіти та права, викладачі Центральноукраїнського державного університету ім. В. Винниченка та зацікавлені гості плідно попрацювали з тренерками Людмилою Мовою та Таїсією Тимофєєвою.

Проректорка з наукової роботи Лілія Клочек, завідувачка кафедри мистецької освіти Тетяна Стрітьєвич, професорка Алла Растригіна, доцентка Світлана Лавриненко, заступниця декана факультету педагогіки, психології та мистецтв Наталя Андросова та тренери й менеджери проєкту обговорили шляхи подальшої співпраці щодо створення сертифікаційних програм, практики студентів, організації гостьових лекцій та програм мобілності студентів, а також можливості участі у спільних проєктах разом з громадськими організаціям та університетами України.

Фото надані медіалабораторією "Шепіт".

Детальніше про проєкт можна дізнатися за посиланням: https://www.artherapyforce.com.ua/pro-nas/