pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Студенти факультету педагогіки, психології та мистецтв запрошують на онлайн виставку власних робіт «Дошкільнятам про образотворче мистецтво»

Ось і наближається сесія, а студенти спеціальності ПСО19Б (41 гр.) вже підготували свій власний творчий проєкт у вигляді презентації з дисципліни «Образотворче мистецтво з методикою керівництва в дошкільних закладах».

Під керівництвом викладача кафедри мистецької освіти, доцента Малежик Юлії Миколаївни, навчались образотворчій грамотності та вмінням підходити до завдань творчо та креативно, створювали свої власні роботи за тематичними блоками. Вчились основам та прийомам, технікам та використанню різних художніх матеріалів; вивчали стилі та напрями, жанри в образотворчому мистецтві… Студенти гарно попрацювали і мають відповідний результат, тож до практики з образотворчої діяльності з дошкільнятами у наступному семестрі готові і озброєні.

Отже, запрошуємо Вас на онлайн-виставку на нашу сторінку, поринути у світ мистецтва і відволіктися від складного сьогодення.

Приємного перегляду!

Аплікаціi ПСО19Б  Графіка ПСО19Б  Живопис ПСО19Б  Композиція ПСО19Б  Ліплення ПСО19Б