pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Обговорення із стейкхолдерами освітніх програм спеціальності 013 Початкова освіта

З метою покращення якості освітніх послуг, 16 листопада за ініціативи гарантів освітніх програм доцентки Баранюк Ірини Григорівни та професорки Радул Ольги Сергіївни відбулась онлайн зустріч із стейкхолдерами у форматі круглого столу, з обговорення освітніх програм спеціальності 013 Початкова освіта. На зустрічі була присутня завідувачка кафедри дошкільної та початкової освіти професорка Котелянець Наталка Валеріївна та студенти-випускники першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти. Усі присутні мали змогу поспілкуватися із гарантами освітніх програм та стейкхолдерами. Обговорювалися питання відповідності освітніх програм державним стандартам та вимоги до випускників спеціальності 013 Початкова освіта.

У зустрічі взяли участь стейкхолдери:
1. Пахомова Світлана Вікторівна, кандидат педагогічних наук, директорка КЗ «Начально-виховне об'єднання ліцей-школа-дошкільний навчальний заклад «Вікторія-П».
2. Овсейчук Олена Анатоліївна, заступник директора з навчально-виховної роботи в «Навчально-виховне об'єднання природничо-економіко-
правовий ліцей-спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 8 ‒ позашкільний центр».

Інформацію підготувала доцент Баранюк Ірина