pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Свято «Останнього дзвоника» на факультеті педагогіки, психології та мистецтв

Свято «Останнього дзвоника» на факультеті педагогіки, психології та мистецтв

Свято «Останнього дзвоника» на факультеті педагогіки, психології та мистецтв, що відбулося 1 червня 2022 року в дистанційному форматі, було насичене спогадами про студентське життя, словами вдячності, іграми, роздумами про майбутнє та сьогодення.

Випускники підготували своєрідний екскурс у роки навчання, поділилися спогадами та враженнями. А студенти 1 і 2 курсів приготували для них сюрпризи, що дуже зворушило випускників. Заступник декана з виховної та профорієнтаційної роботи Наталя Андросова запросила на свято випускників минулих років Олександру Ващенко (вона працює психологом у роті поліції особливого призначення «Святослав» і перебуває у Донецькій області в зоні бойових дій), Тетяну Стороженко (яка має свою мистецьку студію й працює з дітьми і дорослими у напрямку образотворчого мистецтва), Яну Григорьєву (вона пережила окупацію в Бучі, відновилася й проводить психологічну терапію). Їхні глибокі роздуми й поради про життя, про самореалізацію, про обов’язки професіонала й особливий персональний фронт зараз стали мотивуючими для випускників 2022 року та гостей свята.

Декан факультету професор Ярослав Галета звернувся до студентів 4 курсу та побажав їм бути достойними випускниками ЦДПУ імені Володимира Винниченка й отримувати задоволення від напрямку діяльності, який обрали для дорослого життя.

Завершилося свято славнем усіх студентів «Гаудеамус» у виконанні професорсько-викладацького складу факультету педагогіки, психології та мистецтв.

Заступник декана з виховної
та профорієнтаційної роботи Наталя Андросова