pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Спільна робота з КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського"

План спільної роботи кафедри дошкільної та початкової освіти КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського" та кафедри методик дошкільної та початкової освіти ЦДПУ імені Володимира Винниченка на 2021-2022 н.р.

План спільної роботи кафедри дошкільної та початкової освіти КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського" та кафедри методик дошкільної та початкової освіти ЦДПУ імені Володимира Винниченка на 2020-2021 н.р.

bukl1 result   bukl2 result

План спільної роботи кафедри дошкільної та початкової освіти КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського" та кафедри методик дошкільної та початкової освіти ЦДПУ імені Володимира Винниченка на 2019-2020 н.р.

 

Результатом співпраці з КОІППО є проведення спільних семінарів по ознайомленню вчителів початкових класів шкіл області з:

1. Навчально – методичним забезпеченням реалізації компетентнісно-орієнтованого навчання в інтегрованому курсі «ЯДС» (Котелянець Н. В.)

Презентація 1

2. Реалізація предмету Арт-технології концентру хендмейд – мистецтво у 1 – 4 класах (за освітньою системою. А.Д. Цимбалару «Крила успіху») (Котелянець Н. В.)

Презентація 1

Презентація 2

Презентація 3

 

«Круглий стіл» на тему «Перспективи та проблеми розвитку дошкільної освіти»