pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Доцентка Сумського державного педагогічного університету прочитала гостьову лекцію для студентів

Доцентка Сумського державного педагогічного університету прочитала гостьову лекцію для студентів

11 квітня 2024 р. на платформі Zoom в межах співробітництва між закладами проведено гостьову кандидаткою педагогічних наук, доценткою, доценткою кафедри дошкільної і початкової освіти Сумського державного педагогічного університету Бутенко Вітою Григорівною на тему «Технології розвитку основ критичного мислення в роботі з дітьми дошкільного віку» для здобувачів спеціальності 012 Дошкільна освіта першого (бакалаврського) рівня та другого (магістерського) рівня.

Під час лекції здобувачі вищої освіти отримали надзвичайно цікаву, вичерпну та корисну інформацію про критичне мислення, головні його ідеї, ознаки критичного мислення та популярні технології.

Гостьову лекцію проведено з використання платформи Zoom. Навчальний матеріал доповнювався цікавою, змістовною мультимедійною презентацією, яка побудована за принципом образно-графічного запам’ятовування, що сприяє формуванню необхідних фахових компетентностей для майбутньої професійної діяльності за обраною спеціальністю здобувачів вищої освіти.

Захід відбувся в цікавому форматі, викладачка постійно активізувала увагу студентів та активно з ними взаємодіяла. Під час лекції використовувалась групова робота  та робота з Jambord.

Лекція була насиченою та викликала жвавий інтерес у здобувачів.

З відгуками можна познайомитись за посиланням: https://www.facebook.com/share/p/rS7zkzPqjZ6YZzqz/

Інформацію підготувала доцент Тетяна Прибора