• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Серія вебінарів про ресурси платформи Web of Science для наукової діяльності

Запрошуємо Вас взяти участь у серії вебінарів: Ресурси платформи Web of Science для наукової діяльності. В серії три вебінари. Участь безкоштовна. Мова українська. Тривалість кожного вебінару 1 година. Сертифікати не передбачені. Тренер - Ірина Тихонкова, спеціаліст із навчання Clarivate Analytics.

23722467 142753949821361 8870683456939386796 n copy

Необхідна попередня реєстрація на кожний обраний вебінар за відповідним посиланням. Можна обрати лише той, що зацікавив, або відвідати усі три. За 10 хвилин до початку необхідно перейти за посиланням, що отримаєте у листі після реєстрації. Операційна система Windows ХР не підтримується – знайдіть комп’ютер з більш новою операційною системою заздалегідь, подбайте про наявність навушників або звукових колонок. Можна організувати колективний перегляд у бібліотеці, коворкінгу, семінарській тощо.


28 листопада, 16:15
Пошук і аналіз наукової літератури в Web of Science.
Базові та розширені можливості пошуку. Комбінування фільтрів і тегів, пошук у пристатейній літературі та схожих записах. Оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, збереження результатів. Додаткові бази на платформі.
Зареєструватися


29 листопада, 16:15

Підбір та аналіз наукових видань для публікації власних досліджень.
Як підібрати видання для публікації? Про що говорить імпакт-фактор, квартиль і інші показники в Journal Citation Reports. Скільки коштує публікація? Чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно? Як оформити перелік літератури? Хто створює хижацькі видання та як не стати їхньої жертвою. Як перевірити, куди мене запросили публікуватися?
Зареєструватися 


30 листопада, 16:15
ResearcherID  та EndNote – генеруємо публікаційні звіти з радістю.

Складнощі у пошуку і аналізу здобутків науковця. Авторські профілі ResearcherID та ORCID, чому вони мають бути в актуальному стані, про що вони свідчать колегам і як їх заповнити без проблем. Гра з метаданими та як створити звіт за публікаціями свого відділу.
Зареєструватися

Інформація з сайту http://everum.org.ua

Якщо є бажання поглибити свої знання про інструменти для аналізу наукової діяльності та отримати рекомендації про публікації в міжнародних журналах, то є можливість зареєструватись на серію онлайн-вебінарів, які будуть проходити з 28 листопада по 5 грудня 2017 року.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись