• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Бібліотека запрошує відвідати виставку "Мрій! Читай! Мандруй!" у рамках Всеукраїнського проекту Display-кросинг - 2017

Любі читачі! Що таке читати для більшості з нас? Це - поринути у цікаву подорож разом з героями книги, мандрувати, фантазувати та насолоджуватися пригодами. Це нові враження, зустрічі та приємні спогади. У яке місто, країну потрапити цього разу? Відповідь - на виставці "Мрій! Читай! Мандруй!"

назва банер

Виставка-подорож експонується у рамках Всеукраїнського проекту Display-кросинг, який запроваджено Молодіжною секцією Української бібліотечної асоціації з 2014 року. Ідея проекту полягає в тому, щоб книжкова виставка з визначеної тематики подорожувала від однієї до іншої бібліотеки України, затримуючись на тиждень. 

Документ Microsoft Publisher 24

Враховуючи, що Генеральна Асамблея ООН затвердила проголошення 2017 року Міжнародним роком сталого розвитку туризму, з метою важливості міжнародного туризму, потреби кращого взаєморозуміння між народами та поваги до культурних цінностей в усьому світі, що в загальному має сприяти зміцненню миру на планеті. Молодіжна секція УБА цьогорічну виставку проект "Display-кросинг" пов’язала з туризмом. Цьогорічна виставка, яка подорожуватиме всією Україною, має назву "Мрій! Читай! Мандруй!"

4PvSVOKeJ5o

Запрошуємо всіх охочих відвідати виставку-подорож на абонементі природничо-географічного факультету бібліотеки ЦДПУ ім. В. Винниченка з 9 по 13 жовтня.  

Представлені видання у першому розділі "Бібліотечні мандри з героями книг" для тих, хто хоче мандрувати разом з літературними героями, другий розділ "Рідний край у бібліотечних туристичних маршрутах" для тих, хто хоче дізнатися більше про рідний край.

Найцікавіший третій розділ виставки "Спогади та враження". Ми пропонуємо всім бажаючим долучитись до виставки цього розділу. Як?

Розміщуйте власні фото у подорожах у соціальній мережі Фейсбук з хештегом #МрійЧитайМандруй на своїх сторінках або у коментарях цієї новини в групі бібліотеки ЦДПУ ім. В. Винниченка.

3 розділ

Тож читайте книги, розміщуйте фото, відкриваючи для себе та інших чарівні куточки нашого світу.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись