• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Цей дивовижний світ води

Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду виставки. У читальному залі бібліотеки природничо-географічного факультету до Всесвітнього дня води (22 березня) увазі читачів представлена виставка «Цей дивовижний світ води». Вода - найбільше багатство світу, вона необхідна для життя і є самим життям. Проблема води належить до найголовніших соціальних і науково - технічних проблем сучасності.

З книг, представлених на виставці, читач почерпне для себе різноманітну інформацію про надмірне споживання, забруднення і зменшення планетарних запасів прісної води, про походження і значення води, про екологічні, економічні, політичні, демографічні проблеми, породжені глобальною водною кризою, про загальний стан водоспоживання, водокористування й водного забезпечення в Україні.

У книгах «Чудесный мир воды», «Самое необыкновенное вещество», «Вода - чудо природи» зібрано інформацію про фізичні та хімічні властивості води, про деякі загадкові її властивості,а також про річки, моря, лід, водоспади, термальні води і т. д.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись