• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Побачення з Європою (подорож країнами світу)

Побачити Європу — мрія кожної людини. Скільки всього нового й прекрасного таїть у собі наша планета. Скільки в Європі країн — стільки й незвіданих далей, доріг та відкриттів. Кожна культура унікальна та містить у собі звичаї та традиції, відкривши які ми зможемо ближче пізнати інших людей. І все це манить і зачаровує, притягує нас. Весь світ відкритий людині, і подорожі перестали бути важкою справою для всіх нас.

З чого складається наше життя? Очевидно, що з планів, мрій, бажань, щоденних клопотів та звісно з подорожей!

Подорож - це спосіб не прожити життя даремно. Дуже часто виникає почуття втраченого часу, але коли людина подорожує, вона відчуває, що її життя фактично наповнюється змістом. Подорож - це і є життя.

Кожна подорож до Європи піднімає нас на новий рівень розвитку, розширює наш світогляд, збагачує нашу свідомість. Особливо, коли ця подорож самостійна та здійснюється в інші країни.

Україна також є Європейською країною не тому, що розташована в центрі Європи, а тому, що більшість українців уже давно мислять по-європейські, формують європейську правосвідомість та борються за європейське майбутнє нашої держави.

У бібліотеці природничо-географічного факультету організована тематична книжкова виставка присвячена подорожам країнами Європи. Гортаючи сторінки туристичних довідників, можна пізнати традиції країни, її звичаї, побачити визначні місця та дізнатися про культурну спадщину. І завжди є нагода вирушити у подорож та поринути у світ туризму.

Тому, запрошуємо всіх бажаючих, кому цікаво дізнатися про країни Європи, завітати до читального залу природничо-географічного факультету та здійснити віртуальну подорож країнами Європи.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись