• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
lib_logo

Бібліотека ЦДУ ім. В.Винниченка

Золотий письменник України

Золотий письменник України

Романи, детективи, дитячі історії, сценарії. Все це є творчим надбанням відомого українського письменника і журналіста Андрія Кокотюхи. До уваги користувачів з 17 листопада в читальному залі філологічних дисциплін пропонується книжкова виставка з нагоди його ювілею.

Експозиція висвітлює творчий доробок володаря багатьох премій та почесних нагород, серед яких декілька номінацій «Коронації слова». Твори А. Кокотюхи, які складають понад шість десятків книг, вражають захопливим сюжетом та динамікою. Його вважають одним із «Золотих письменників України».

Матеріали рубрики, яка розкриває літературний обрис А. Кокотюхи, допоможуть зрозуміти особливе місце письменника в контексті сучасної української масової літератури та визначити, яким критеріям масової літератури відповідає його творчість.

Наразі письменник долучається до розбудови в сучасній українській прозі жанрів детективу, авантюрного, пригодницького романів, містичного трилеру, експериментує з класичними формами готики.

На виставку запрошуються прихильники сучасної української літератури, які полюбляють занурюватися у царину гостросюжетного роману та замислюватися над сторінками пригодницько-історичних творів.

Структура виставки : творчий доробок;
літературний обрис.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись