pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Свято останнього дзвоника на факультеті педагогіки і психології

Свято останнього дзвоника на факультеті педагогіки і психології

Нещодавно на факультеті педагогіки та психології відбулась урочиста і водночас зворушлива подія – Свято останнього дзвоника! Наш факультет провів у доросле життя студентів четвертого курсу.

Група ПП 17Б-С Спеціальність: Початкова освіта, Додаткова спеціальність: Психологія на чолі з куратором Гуровой Оксаною Миколаївною влаштували нам чуттєвий та хвилюючий виступ та від усього серця подякували викладачам.

Студенти групи ПСП 15Б Спеціальність: Початкова освіта, Додаткова спеціальність: Соціальна педагогіка подякували своєму кураторові Лабенку Олександру Віталійовичу та привітали всіх викладачів показавши всі свої таланти.

Група КО 15Б Спеціальність: Корекційна освіта, Додаткова спеціальність: Корекційна психопедагогіка та логопедія на чолі з кураторами Бармак Іриною Миколаївною та Руденко Тетяною Володимирівною влаштували для нас справжнє шоу. А також від щирого серця подякували факультетові за найкращі роки життя.

Далі група ДП 15Б Спеціальність: Дошкільна освіта, Додаткова спеціальність: Початкова освіта з куратором Близнюковою Оленою Миколаївною показали презентацію, яку присвятили рокам навчання на факультеті.

Група СПП 15Б Спеціальність: Соціальна педагогіка, Додаткова спеціальність: Практична психологія з куратором Мельничуком Сергієм Костянтиновичем подякували нашій дружній родині та відповіли, що вони ще до нас повернуться в якості студентів-магістрантів.

І наостанок, група ППС 15Б Спеціальність: Практична психологія, Додаткова спеціальність: Соціальна педагогіка та їх куратор Радул Ірина Геннадіївна показали справжній клас, а також влучно відповідали на каверзні запитання ведучих.

В честь завершення навчання випускники підтвердити відданість своїй справі, професії, і щоб довести, що всі зусилля були не дарма вони склали присягу. А потім, для наших випускників пролунав останній дзвоник.

Хочемо побажати їм наснаги в подальшому навчанні, житті та роботі. Нехай їх оминають нещастя!

Повідомлення підготувала студентка факультету педагогіки та психології
Анастасія Олексієнко

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв