pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Шевченківські читання

Шевченківські читання

Нещодавно на факультеті педагогіки та психології відбувся вечір творчості великого сина нашого народу – Тараса Шевченка. А проходив захід у формі змагання між групами за краще виконання. Оцінювання відбувалось за такими критеріями, як артистичність, костюми, вміння триматися на сцені, музичний супровід та відповідність викладу змісту.

Так, ми побачили чуттєве виконання студентів 11 групи твору «Утоплена». Студенти 12 групи вшанували пам'ять великого поета через харизматичну та танцювальну постановку такого твору, як «Русалка». Через декламування поеми «Наймичка» студенти 14 групи показали нам всю складність тогочасного життя.

Студент 16 групи говорив нам про щире серце і ласкаве слово, про які так сильно мріяв Кобзар. Про життя поета розповіли нам студенти 18 групи, показавши нам життєвий шлях головної героїні з однойменної поеми «Катерина».

Тож, переможцями стали студенти 18 групи.

Наостанок хочу додати, що нам потрібно частіше звертатися до вічного надбання наших великих синів та дочок і не забувати, що ми всі, перш за все, люди.

Повідомлення підготувала
студентка факультету педагогіки та психології
Анастасія Олексієнко.

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв