pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

400 років українському театру

400 років українському театру

21 березня в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва імені Є. Маланюка відбулася зустріч із відомим театрознавцем, письменником, театральним педагогом, режисером, актором, драматургом, перекладачем п’єс, критиком, експертом, видатним українцем, професором, та просто чудовою людиною – Василем Васильовичем Неволовим.

На лекцію запросили і студентів факультету педагогіки та психології, де ми дізналися про роль національної ідеї у формуванні України, зокрема, засобами мистецтва, про сучасний стан української драматургії. Гість назвав топ-10 театрів України й прізвища найкращих режисерів та акторів сучасного українського театру.

Після лекції наші студенти задавали свої запитання В. Неволову, котрий з радістю відповів на кожне.

На згадку про зустріч гість подарував бібліотеці власну книгу «Творчі мандри. Перезавантаження» та книги В. Василашка «У пеклі голодоморів», В Кушерця «Україна: Голгофа XX століття», а студентам незабутні враження та фотокартки.

Тож, хочемо подякувати Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка за запрошення та побажати нових зустрічей з визначними постатями сучасності.

Повідомлення підготувала
студентка факультету педагогіки та психології
Анастасія Олексієнко.

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв