pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

AIESEC та студенти факультету педагогіки та психології

AIESEC та студенти факультету педагогіки та психології

Нещодавно на факультеті педагогіки та психології відбулась презентація міжнародної неполітичної, молодіжної організації «AIESEC». Вона надає можливість молоді віднайти та розвинути свій потенціал для здійснення позитивного впливу на суспільство. А також займається міжнародними програмами стажувань та супутньою діяльністю, яка надає стажерам можливість отримати практичну освіту, завдяки організації різноманітних проектів розвиває лідерський потенціал молоді, а також забезпечує освітній процес для членів організації і всіх, хто співпрацює з організацією.

AIESEC співпрацює з більш ніж 8000 організаціями та компаніями у 128 країнах світу, такими як, ING , DHL, Electrolux, InBev, ADB, HP, Microsoft, TCS[en] та UBS.

Презентацію діяльності організації проводила наша студентка Ярослава Волчанська. Вона розповіла, про власний досвід роботи та перспективи розвитку, а що найголовніше, про можливості та друзів, яких вона знайшла.

Тому, деякі наші студенти вирішили долучитися до AIESEC. Згодом вони можуть вибирати між лідерською позицією і роботою закордоном, або й пройти обидві ці стадії за бажанням. Останній крок – використати всі навички, натхнення та контакти, отримані в AIESEC, роблячи позитивний внесок в українське суспільство. Тож давайте побажаємо успіхів нашим новоспеченим волонтерам!

Повідомлення підготувала студентка факультету педагогіки та психології Анастасія Олексієнко.

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв