pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Перемога в інтелектуально-розважальному шоу «Де логіка?»

Перемога в інтелектуально-розважальному шоу «Де логіка?»

Нещодавно на базі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва імені Євгена Маланюка відбулося інтелектуально-розважальне шоу «Де логіка?», в якій випала можливість брати участь студентам факультету педагогіки та психології. Гра, крім розважального характеру, має ще й пізнавальний.

В інтелектуально-розважальному шоу «Де логіка?» змагалися дві команди – студенти факультету педагогіки та психології і фізико-математичного факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Гра складалася з 7 раундів: «Знайди спільне», «Два в одному». «Чого не вистачає?», «Відгадай пісню», «Секретні матеріали», «Кіноребуси», «Відгадай книгу». Учасникам треба було відгадати слова, підказками до яких слугували картинки на екрані; за допомогою набору картинок треба було відгадати зашифровану пісню; упізнати двох людей, зображених на одному фото; відгадати назви фільмів та мультфільмів, назву книги та її автора.

Із рахунком 45:36 перемогла команда факультету педагогіки та психології.

Від розважального клубу «VELVET» студенти фізико-математичного факультету отримали квитки на дискотеку та більярд; студенти факультету педагогіки та психології – квитки на дискотеку, більярд та боулінг, а також 2 квитки на концерт гурту «Mozgi» від Першої концертної агенції.

Не залишилися без уваги та призів і вболівальники – для них було проведено два конкурси: «Відгадай ребуси» та «Відгадай пісню за мелодією». Переможці цих конкурсів отримали квитки на дискотеку від розважального клубу «VELVET».

Наостанок, хотілося б подякувати учасникам команди за їх вміння, старанність та дуже хорошу логіку: Святослава Генника, Анну Тимохову, Анну Бандушкіну та Михайла Іващенка.

Висловлюємо щиру подяку за запрошення та можливість проявити свої здібності.

Повідомлення підготувала студентка

факультету педагогіки та психології

Анастасія Олексієнко