pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Факультет педагогіки та психології прийняв у свою сім’ю першокурсників

Факультет педагогіки та психології прийняв у свою сім’ю першокурсників

3 вересня відбулася посвята в студенти абітурієнтів Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Головне дійство відбувалось прямо біля стін нашого навчального закладу. Новоспечених студентів привітали славнозвісний народний ансамбль бального танцю «Конвалія» та неперевершений гурт «Живий звук».

Гостей та студентів надихнула до навчання промова ректора, а надала наснаги урочиста клятва бути старанним студентом та відповідати цьому званню. Але на цьому урочистості не закінчились. Студенти факультету педагогіки та психології продовжили захід в стінах актового залу. Декан факультету педагогіки та психології кандидат педагогічних наук, професор та заслужений працівник освіти України Анатолій Борисович Рацул розповів першокурсникам історію нашого факультету та познайомив з викладачами. Так, наприклад, кураторами першого курсу стали кандидат психологічних наук, старший викладач Куліш Віктор Іванович, кандидат педагогічних наук, доцент Вдовенко Вікторія Віталіївна, кандидат філологічних наук, доцент Кіндей Леся Григорівна, старший викладач Калашникова Людмила Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент Мартін Аліна Миколаївна.

Потім заступник декана з навчально-методичної роботи, кандидат педагогічних наук, старший викладач Нікітіна Олена Олександрівна розповіла про особливості навчального процесу на факультеті та критерії оцінювання знань, а заступник декана з навчально-виховної роботи старший викладач, відмінник освіти України Шарапова Тетяна Анатоліївна провела короткий екскурс у студентське життя. І на завершення студенти 3 курсу Олексієнко Анастасія та Кушнірова Аліса урочисто вручили студентські квитки. Так що недавні абітурієнти стали справжніми студентами факультету педагогіки та психології.

Тож, ми хочемо привітати першокурсників зі вступом на наш факультет і щиро бажаємо їм успіхів у навчанні та жаги до знань!

Повідомлення підготувала студентка 3 курсу

факультету педагогіки та психології Анастасія Олексієнко