pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Молодіжні субкультури на факультеті педагогіки та психології

Молодіжні субкультури на факультеті педагогіки та психології

Нещодавно на факультеті педагогіки та психології можна було побачити представників різноманітних молодіжних напрямів, а саме емо, готи, панки, хіпі, рокери, фріки, ванільки та багато-багато інших. Все це відбувалось з помаху легкої руки Куліша Віктора Івановича кандидата психологічних наук, старшого викладача кафедри практичної психології і просто веселої та хорошої людини. Адже дати таке завдання студентам могла лише позитивна особистість. За що ми щиро вдячні, оскільки такий захід допоміг вийти за межі зони комфорту і проявити свою індивідуальність.

Захід підготували майбутні психологи, студенти 28 групи. Такі перевтілення допомагають студентові краще пізнати самого себе, або ж навпаки відчути себе в ролі іншої людини, що також є не менш важливим. Студентам цей захід допоміг розкрити свій творчий потенціал, оскільки кожен мав сам обрати свій напрямок і представити його. Так, ми могли спостерігати різноманітні цікаві та креативні образи представників тих чи інших субкультур, немов справжніх емо, хіппі чи панків.

А для майбутніх психологів, це є дуже важливим, адже такий досвід дозволяє краще зрозуміти навколишній світ та людей в ньому. Оскільки, перевтілюючись в когось для себе нового, ти відкриваєш нову сторінку своєї свідомості, готовий прийняти людей такими, якими вони є і ставитись до них з розумінням.

Під час цього дійства всі охочі постійно фотографувались із представниками різноманітних субкультур, тож кожен з нас відчув себе ніби зіркою.

Повідомлення підготувала студентка факультету педагогіки та психології Анастасія Олексієнко.

 

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв