pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

ХТО ЗВЕРХУ?

28 листопада дівчата Ценральноукраїнського державного педагогічного університету  імені Володимира Винниченка змагалися проти хлопців Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету у рамках конкурсу «Хто зверху?».  Організаторами всього цього дійства були Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА, Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва та ГО ТІМО «Відкриті двері».

Честь нашого університету відстоювали студентки факультету педагогіки та психології Дарія Кікаленко (4 курс), Аліна Рачкован, Аліса Кушнірова та Анастасія Олексієнко (2 курс).

А тепер детальніше про сам конкурс. Я гадаю, що більшість бачило або, принаймні, чуло про телевізійне шоу «Хто зверху?». Тож, як і в телешоу у нас було шість конкурсних етапів, кожний із яких журі оцінювали в один бал. Все розпочалось із традиційного завдання про фотографії: показують фрагмент фото, а ти повинен дізнатися, який насправді зміст фотокартки.  З цим завданням чудово впоралися обидві команди, тому були призначені «дивоглядки» (коли учасники дивляться один одному в очі, доки не кліпнуть). На жаль, на цьому етапі перемога була за хлопцями. Наступним стало завдання під назвою «Літери в ряд». Потрібно за певний проміжок часу, відповідаючи на питання ведучого, складати слова з літер, що були вдягнені на учасників. Тут, звичайно, перемога була за дівчатами. В конкурсі «Хто я?» ми відкривали у собі нові сторони, проте так ніхто і не зізнався у своїх таємницях, тому знову були призначені «дивоглядки», з якими, на жаль, у дівчат не склалося. Наступне завдання було таким: стоячи на одній нозі та ще й заплющеними очима, потрібно було впродовж 90 секунд відповідати на запитання ведучих. Тут беззаперечну перемогу отримали дівчата. Далі ми дізналися, наскільки добре розуміємо один одного, адже наступний конкурс мав назву «Вгадай пісню». Один з учасників слухає пісню в навушниках, а потім за допомогою жестів має показати своїй команді назву пісні. Обом командам вдалося вгадати пісні, але  хлопці це зробили швидше. Останнім етапом став конкурс «Обмін ролями», де хлопці демонстрували свої навички у фарбуванні нігтів, а дівчата у швидкості одягатися. І як не дивно, можливо, навіть, вперше в житті, дівчата зібралися швидше, а ніж хлопці нафарбували нігті.

В якості призу наша команда отримала від розважального комплексу "Velvet" безкоштовний вечір разом із боулінг доріжкою, а також море позитиву та гарних спогадів, які будуть зігрівати кожного, хто приймав участь у цьому заході.

Також, хотілося б відзначити групу підтримки. Усі вболівальники були  активними та дружніми, що додавало азарту кожній команді.

Наостанок, хочу додати, що дуже важливо брати участь у таких заходах, адже вони розкривають нас як особистостей та просто заряджають позитивними емоціями.

Повідомлення підготувала студентка ІІ курсу факультету педагогіки та психології Анастасія Олексієнко.

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв