pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

ШАНС ВІД «ЗОЛОТОГО СЕРДЕЧКА»

23 листопада відкрила свої обійми допомоги благодійна акція «Золоте сердечко». Навіщо? Для кого чи для чого? Я впевнена, що ці запитання стали першими, які промайнули у Ваших думках. Що ж, перш за все, це студентсько-волонтерський рух Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, який буде збирати кошти протягом листопада та грудня.

Для чого? Всі зібрані кошти підуть на лікування студенток факультету педагогіки та психології, у яких серйозні проблеми зі здоров’ям і самі вони не в змозі впоратися з цією бідою. Тому небайдужі люди вирішили хоч якось допомогти вбитим горем батькам і показати дівчатам, що у них є справжні друзі та, що наш університет дружня родина, яка разом радіє перемогам і допомагає в скрутних становищах.

Право відкриття цієї акції  було надано факультету психології та педагогіки. Концерт проходив просто на вулиці, аби розчулити серця кожного, хто був поблизу. Розпочався він з настанови  голови студентського волонтерського руху, студентки 36 групи Лавриненко Марини. Далі лунали чуйні пісні, які змушували задуматися кожного про те, що ми люди, і у кожного з нас є серце. Завершився концерт  флешмобом від студентів нашого факультету та відпусканням у небо кульок, які зображали золоте серце, кожної небайдужої людини, яка подала свою руку допомоги.

Акція буде тривати ще протягом грудня, тому закликаю, кожного, хто може та хоче допомогти, відкрити своє «золоте серце» та подарувати надію на щасливе життя, тому хто її так потребує. Давайте, покажемо, що наш університет це велика родина, яка може підтримати та дарувати хвилини радості не тільки під час концертів, виступів, конкурсів, естафет, а й просто, коли це так потрібно, аби вижити.

Повідомлення підготувала студентка ІІ курсу факультету педагогіки та психології Анастасія Олексієнко.

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв