pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

НАША ОПОРА

Протягом жовтня та листопада проходили щорічні спортивні змагання між факультетами нашого університету з різних видів спорту. Студенти факультету педагогіки та психології показали досить гарні результати.

Хлопці та дівчата  гідно відстоювали честь нашого факультету, показуючи всім на що здатні майбутні логопеди, вчителі початкових класів, вихователі дошкільних закладів, соціальні працівники та психологи. Дівчата у нас, безперечно, найкращі та найгарніші і, я гадаю, що вони про це знають, а наші хлопці не дадуть їм про це забути. А що ж до хлопців? Чоловіча частина нашого факультету показала справжній клас, незважаючи на те, що їх у нас, чесно кажучи, можна порахувати на пальцях, але вони справжні чоловіки за спинами яких, кожна дівчина зможе відчути себе, як за кам’яною стіною.

 

Отож, хотілося б поділитися з вами їхніми перемогами. Цього року команда була по-особливому вдало підібрана. Учасниками команди стали Антон Чеботар, Іван Зоря, Сергій Нетребенко, Святослав Генник, Антон Посний та Ілля Феденко. Спортивний турнір відкривав футбольний матч і тут, на жаль, нашим юнакам не пощастило,  але вони змогли реабілітуватися та здобути друге призове місце з баскетболу. Наступною перемогою став волейбол із зайнятим третім призовим місцем. Потім наші хлопці показали, що вони не лише спортивні, а й розумні та здобули друге призове місце на чемпіонаті з шахів. І останнім, завершальним етапом спортивних змагань став туризм, де наші юні туристи здобули перше місце, а саме Святослав Генник та Антон Посний.

Але, на цьому досягнення наших юнаків не закінчуються. Нещодавно проходив обласний конкурс «Студентська ліга». У ній перемогла наша команда Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Одним із учасників команди був голова студентської ради факультету педагогіки та психології Зоря Іван. Конкурс «Студентська ліга» проходить в області вже четвертий рік поспіль. Цьогорічний конкурс тривав три дні, і складався з трьох етапів – спортивного, інтелектуального та творчого, під час яких Іван виклався на повну та зробив свій внесок  у перемогу команди.

Всі говорять, що факультет педагогіки та психології суто жіночий, можливо в деяких аспектах так і є, але хлопці у нас також навчаються. І ми можемо ними пишатися!

Повідомлення підготувала студентка ІІ курсу Анастасія Олексієнко.

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв