pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

НОВИЙ ГОЛОВА СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ – НОВІ ЧАСИ

В п’ятницю, 27 жовтня, на факультеті педагогіки та психології відбувся завершальний етап виборів кандидатури голови студентської ради.

Кандидатів було двоє, а саме студентка 3-го курсу Софія Плахотня та студент 2-го Іван Зоря. Голосування проводилось увесь день, що давало можливість кожному студенту зробити свій внесок у майбутнє факультету проголосувавши за людину, котру вважає гідною цього звання.

зоря

Якщо говорити про кандидатів, то тільки хороше. Ці люди, безсумнівно, лідери, сильні особистості, талановиті (так, наприклад, Софія займається фотографією, а Іван – актор театру «Резонанс»). Вони є гарними друзями,  веселими, добрими та співчутливими людьми. Одним словом, обоє кандидатів мають безліч чеснот, тож вибір був надзвичайно складним.

плахотня

Але голосування відбулося і вибір зроблений. Тож, з  величезним відривом у голосах перемогу здобув Іван Зоря, набравши 134 голоси, Софія ж набрала 73 голоси. Також з понеділка буде призначений новий склад студентської ради.

Наостанок скажу лише те, що нас чекають нові зміни, а  якими вони будуть покаже лише час. Але як-то кажуть, зміни – це завжди добре, тому давайте будемо ставитися до них з оптимізмом.

Повідомлення підготувала студентка ІІ курсу, Анастасія Олексієнко.