pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Сватання в Кропивницькому

«Не всі вдома? Дарма, до вечора посходяться», «Хоч i поганенький, мов ликами шитий, а усе таки батько». Це наступного дня ми ділилися враженнями та пригадували репліки, що найбільш нам запам’яталися. Емоції переповнюють, враження, мабуть, залишаться надовго.

1

26 жовтня ми разом із одногрупниками чудово провели вечір, відвідавши театр ім. М. Л. Кропивницького, та переглянувши виставу «Сватання на Гончарівці».

2

Неперевершена гра акторів змушувала не відриваючи очей, уважно слідкувати за дійством на сцені. Реалії життя, сумні й веселі, у викладці Григорія Квітки-Основ’яненка. Часом зала, наповнена людьми, вибухала сміхом, а часом, над нею нависала тиша, бо слова, сказані зі сцени спонукали до глибоких роздумів або ж витягували з глибин пам’яті глядачів історії з власного життя чи життя знайомих.

3

Із захопленням спостерігав, як грали актори свої ролі. Особливо хочеться відмітити актора, що грав роль Прокопа. Також дивувалися і були приємно вражені, як можна так природно грати роль Стецька, змушуючи весь зал сміятися досхочу.

4

Роздумуючи над змістом вистави, аналізуючи, роблю оцінку свого життя, бачу плюси та мінуси. Вважаю що дуже корисно відвідувати такі заходи для ознайомлення з нашими народними традиціями та культурною спадщиною. До того ж тема кохання як у минулому, так і в сьогоденні є бурхливою та захоплюючою.

5

Дякую Марії Сергіївні Доннік за організацію такого шикарного «виходу в світ». Побільше б таких кураторів!

Матеріали підготував студент 2 курсу
спеціальності «Соціальна робота»
Погребняк Андрій

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв