pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Вернісаж талантів на факультеті педагогіки та психології

25 жовтня у Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбулася справжня феєрія талантів. Студенти-першокурсники факультету педагогіки та психології продемонстрували свої вміння.

Початком свята було ознайомлення з суддями, також привітання від Івана Зорі (28 група) з настановою на приємний перегляд. Далі відбулися цікаві виступи 11 групи, зворушливі вірші були пронизані духом патріотизму. Це стало шаленим поштовхом до запальної пісні "CARAUSEL" від Юлії Гавази (12 група), веселих танців, надзвичайно ніжного вокалу в поєднанні з гітарою на пісню Святослава Вакарчука "Мить". 14 група привітала нас щирим віршом, піснею "Нас бьют, а мы летаем", чудовим танцем. 16 група заспівала Скрябіна, продемонструвала веселу та цікаву сценку. Виступ 18 групи вирізнявся надзвичайною ніжністю, особливо тендітно звучала пісня "Квітка". Також зі сцени пролунала історія про Еллісон Краузе, а вірш змусив замислитися, що "Квіти краще куль". Звершила виступ 18 групи кумедна сценка "Прийом у психолога". Справжнім подарунком від студентів старших курсів були пісні у майстерному виконанні Тітенко Лілії та Матусової Марини.

Судді висловили власні думки та побажання, відбулося оголошення результатів. Перше місце зайняла 12 група, вітаємо переможців! У підсумку кожний отримав справжнє задоволення, панувала атмосфера єдності та творчості.

Повідомлення підготувала студентка 18 групи Врадій Олена.