pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Кредитно-трансферна система в дії

Як відомо, європейська кредитно-трансферна система (ЕCTS) розроблена для забезпечення мобільності студентів. Можливістю навчатися за обміном в Поморській Академії (м. Слупськ, Польща) цього року скористалися одні з кращих студентів факультету педагогіки та психології Лавриненко Анна та Мазенко Анастасія (48 група).

10 13 08 33

Поморська академія в Слупську – сучасний вищий навчальний заклад в Польщі з більш ніж 40-річною історією, розташований неподалік Балтійського моря у місті Слупськ. В Академії функціонують три факультети: математики та природознавства, філології та історії, педагогіки і філософії. Студентам пропонують навчання за 25 спеціальностями і 100 спеціалізаціями. Нещодавно була укладена угода про обмін студентами між нашим університетом та Поморською Академією в Слупську. Відповідно до умов угоди студенти ЦДПУ імені Володимира Винниченка мають можливість навчатися у Поморській Академії в Слупську впродовж 4 місяців (жовтень-січень) у першому семестрі 2017-2018 н.р. Приймаюча сторона бере на себе витрати за навчання і проживання в гуртожитку протягом семестру.

У Анни та Анастасії була можливість обирати дисципліни, які вони вивчатимуть. Майбутні психологи будуть вивчати польську та англійську мови, загальну психологію, коучинг у міжнародному діалозі, психологію дітей з особливими потребами тощо. Бажаємо нашим студенткам отримати нові знання, позитивні емоції, розширити свій кругозір та знайти нових друзів! А ми будемо з нетерпінням чекати їх у рідній альма-матер.

На фото: завідувач кафедрою практичної психології, Галина Олександрівна Горська та студентки 48 групи Лавриненко Анна та Мазенко Анастасія.

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв