pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Що дають студентам музеї?

Краєзнавчі музеї розширюють усвідомлення Малої Батьківщини, формують відчуття гордості та причетності до спадщини  відомих людей, до історії краю, збагачують знання про природу, економіку, багатства земних надр. Якщо цікавий та з гумором екскурсовод, то й музейні експонати оживають, по-сучасному сприймаються, історія набуває особистісного змісту. Нам пощастило з таким екскурсоводом (Андрій Миколайович)! Краєзнавчий музей Кіровоградської області відкрив світ цікавого для другокурсників – майбутніх учителів початкових класів і соціальних педагогів факультету педагогіки та психології.

М1

Студенти шукали сарматські, скіфські, угорські та слов'янські коріння свого роду, з гордістю слухали про утворення нашого міста й досягнення земляків. Розглядали старовинні світлини будівель, костюмів, знахідок археологів.

М2

Різні періоди історичного минулого представлені цікаво, по-сучасному! Відвідини історичного та природничого залів викликали цілий спектр емоцій: від здивування до суму, від гордості до тривожності, від радості до неприйняття.

М3

Повідомлення підготувала: викладач кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти, Наталя Андросова