pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

«Щаслива родина - міцна Україна»

2 травня 2017 року на території Свято-Успенського храму пройшов масштабний сімейний фестиваль «Щаслива родина - міцна Україна». Організували фестиваль Кіровоградська єпархія УПЦ, Благодійний фонд Олександра Рацула «Майбутнє за молоддю», Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце Матері».

Для благодійного фонду «Майбутнє за молоддю» одним із пріоритетних напрямів роботи є популяризація сімейних цінностей, родинних традицій і звичаїв, подружніх і батьківсько-дитячих взаємин. Ми вже давно мріяли про подібний захід, тому нам було дуже приємно, що ми змогли реалізувати задумане разом з нашими однодумцями. Також було приємно, що у заході взяли участь у ролі волонтерів студенти факультету педагогіки та психології ЦДПУ ім.В.Винниченка, майбутні соціальні педагоги.

Партнерами заходу виступили Свято-Успенський духовно-просвітницький центр, Арт-студія «Анімато», Відділ фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради та Відділ національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та Обласний осередок союзу гирьового спорту України в Кіровоградській області.

У фестивалі взяли участь близько 250 людей, серед них діти з обмеженими можливостями, діти сироти та багато інших сімей м. Кропивницького.

Учасників фестивалю чекала цікава творча та спортивно-ігрова програма. Зокрема, під час фестивалю діяла фото-зона, де кожен міг зробити сімейне фото. Було чимало цікавих майстер-класів:  боді-арт (розпис по тілу), ебру (малювання на воді), виготовлення браслетів, аплікація «Виготовляємо піцу», виготовлення героїв з мультфільму  «Смішарики», виготовлення підставки під гаряче. Діти побачили цікаве шоу мильних бульбашок від Арт-студія «Анімато» та захоплюючі цікаві хімічні експеременти, які провела волонтер Ковлева Крістіна.

Спортивно-ігрову частину відкрив показовим виступом з гирями тренер та викладач дитячо-спортивної юнацької школи №1 Кіровоградської міської ради, багаторазовий чемпіон України, Європи та світу з гирьового спорту Шевченко Сергій.

Далі на учасників чекали спортивні конкурси: дартс, баскетбол, футбол, естафети, боулінг, настільний хокей та ін. Діти під час змагань вигравали різноманітні призи, а найактивніші були нагороджені грамотами.

Також, під час фестивалю діяв фуршетний стіл де кожен міг підкріпити свої сили чашкою чаю, солодощами та печивом.

Інформацію надано факультет педагогіки та психології"