pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ НА ФАКУЛЬТЕТІ

Позитивні емоції, усвідомленість, внутрішнє задоволення, цінний матеріал для роздумів – все це ми винесли з двотижневого тренінгу. Ми ламали стереотипи, виходили із зони комфорту, тішилися і замислювалися про життя, про відносини, прогнозували і створювали ідеальну картину нашого життя, ділилися цікавою і цінною інформацією один з одним. Дуже корисним був досвід проведення тренінгових вправ безпосередньо учасниками. Кожен спробував себе в ролі тренера, відчув відповідальність і відчув красу згуртованої групової роботи.

Ніхто і не сумнівався, що результат того, що відбувається буде позитивним, а процес настільки захоплюючим, адже, виходячи з очікувань групи, настрій спочатку був багатообіцяючим, а мотивація до особистісних змін висока.

Як все ж таки добре, що тижні тренінгів – обов’язковий елемент навчання для нашої спеціальності. Бо кожного разу переконуюся, що даний вид психологічної роботи дуже ефективний, особливо для майбутніх практичних психологів, адже для наших майбутніх практик необхідно розвивати навички проведення тренінгів. Я вдячна кожному учаснику за активність, а нашому тренеру, Кулішу Віктору Івановичу, за створення теплої, доброзичливої атмосфери і за щиру віру в наші зміни.

Дуже хочеться, щоб інсайт, який прийшов в результаті роботи став відправною точкою перетворення свого реального "Я" в ідеальне.

Студентка 38 групи, Антонова Аліна