pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Фестиваль психології з нагоди всеукраїнського дня психолога

27 квітня 2017 року у стінах 26 школи відбувся захід, присвячений психологічній науці з нагоди свята психології. Нагадаємо, що день психолога відзначається 23 квітня і тому такий захід був дуже актуальним. Дійство мало три частини: урочисту, в рамках якої відбувалося вручення подяк практичним психологам різних навчальних закладів міста.

З промовами та привітаннями виступали викладач кафедри практичної психології Калашнікова Людмила Володимирівна, директор організації «Флора» Шостакова та методист Сосновська Марія Володимирівна. Крім цього, присутніх порадували виступи танцювального колективу «Катруся» та звучання пісні «Моя весна».

Також студенти та викладачі мали змогу дізнатись історію розвитку психології, відомості про діяльність психологічних служб. Глядачі залюбки переглянули відеоряд, завдяки якому дізналися про шляхи вдосконалення і вирішення труднощів у психології та реалізацію новітніх методів у практичній діяльності.

Наступною частиною заходу були практичні майстер-класи, які міг відвідати кожен охочий. Всього було 12 майстер-класів: сюди входили навчання писанкарству, готовність до шлюбу, вирішення проблем дитинства, посередництво як один із шляхів роботи над собою, пісочна терапія, створення власного світу, поняття про дружбу та кохання та як їх відрізняти, зняття емоційного напруження та техніки розслаблення, легоконструювання як метод роботи з дітьми, ейдетика для дошкільнят та робота з метафоричними картами. Після завершення практичної частини учасники могли проголосувати за кращі майстер-класи за допомогою фішок.

Хочеться висловити подяку за проведення цього заходу, адже все було на високому професійному рівні, залучені були кваліфіковані спеціалісти, завдяки яким студенти отримали надзвичайно цінний досвід. Розвивайтесь і прагніть більшого!

Студентка 48 групи факультету педагогіки та психології

Заремба Валентина

cNm fTv3DGAJNJaV9pyytU qF1elTidob7e8JOwfunk