pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Психологи в Археологічному музеї імені Нінель Бокій

21 листопада студенти 28 групи факультету педагогіки і психології, разом із куратором Радул Іриною Геннадіївною завітали до Археологічного музею імені Нінель Бокій Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Слід зазначити, що атмосфера музею надзвичайна, затишна, вона відразу припала до душі кожному із присутніх.

на главную

Ми із захватом слухали розповідь завідувача музею Панченка Кирила Ігоровича про історію створення музею та про археологічні матеріалами, які зберігаються в його стінах. Нас познайомили з постаттю видатної Нінель Бокій, лаконічно, точно й емоційно передали атмосферу минулих часів. Під час екскурсії ми ознайомилися із археологічними знахідками, з історією рідного краю й України вцілому. Колекція музею вміщує в собі експонати різних історичних епох. Особливо цікавою була розповідь про історію життя кочовиків, скіфів, трипільців та їхнього устрою на території України.

Ця екскурсія була для нас дуже інформативною, корисною й позитивною, адже сьогодні нам пощастило зануритися в світ історії й на мить перенестися на місце археологічних експедицій. Дуже приємно усвідомлювати, що в нашому місті є музей, який не поступається рівню світовими; що його відвідують міжнародні делегації; що в ньому працюють справжні патріоти своєї справи.   

Ми дуже пишаємося тим, що в нашому університеті є такий унікальний археологічний музей і ми маємо можливість вивчати історію, культуру, традиції своєї держави в стінах нашого навчального закладу.

Матеріал підготувала студентка 28 групи,
факультету педагогіки та психології,
Романча Анастасія. 

1 фото2 фото

3 фото4 фото

5 фото6 фото