pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Першокурсники факультету педагогіки та психології відсвяткували день здоров'я

9-е вересня, зазвичай, – це свято краси та здоров`я. Тому саме факультет педагогіки та психології Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Винниченка вирішив відзначити цей день у незвичайний спосіб. А яким саме – спробувала дізнатися наша медіа-група.

А все дуже просто. День здоров`я – значить спорт! А точніше – квест на студентській базі «Буревісник». «Така творча та спортивна гра допоможе першокурсникам познайомитися ближче, подружитися та розкрити в собі нові таланти», – розповіла замісник декана з виховної роботи Тетяна Шарапова.

А показувати свої таланти можна було не лише у спорті. На початку дійства привітали студентів зі святом: ректор КДПУ ім. В. Винниченка Олег Анатолійович Семенюк, декан факультету педагогіки та психології Рацул Анатолій Борисович та голова профкому студентів Олександр Сергійович Самосьєв, побажавши студентам бути здоровими, красивими, йти тільки вперед та допомагати один одному!

Продовженням було завдання, яке готували першокурсники завчасно – презентація своєї групи під назвою «Зарядка», де студенти спочатку оголошують назву команди, девіз, та танцюють свою зарядку для підняття спортивного духу.

Далі частина команди залишилася робити газету для участі у подальшому конкурсі, частина, як справжні господині, швиденько почали варити їсти, а інші побігли на довгоочікуваний квест. Там вони змогли пострибати, потримати рівновагу, поперелазити через «павутиння» та пройти інші «стихійні» лиха.

Після успішного проходження квесту та офіційного нагородження команд, щасливі та зморені спортсмени мали змогу відпочити та поспілкуватися з друзями, поділившись із ними власними враженнями.

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"