pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Психологічний брейн-ринг

Вкотре випускники факультету педагогіки та психології на чолі з викладачами готують цікаві заходи для студентів молодших курсів. Цього разу, 27 травня відбулося психологічне змагання між студентами першого курсу. Ініціатором цікавого брейн-рингу виступила викладач кафедри практичної психології, кандидат психологічних наук, доцент Васецька Тетяна Миколаївна, яка до речі проводить такий захід кожного року. Завдання, які стосуються предмету загальної психології підготували студентки 56 групи Яна Гева та Любов Руденко. У цьому заході прийняли участь дві команди: Імажинація та Діти капітана Вундта.

 Учасникам необхідно було визначити функції сприймання, розкрити сутність характеру, позначивши найбільш вдалі положення, проаналізувати різні види відчуття та визначити поняття уважної, неуважної та розсіяної людини.  Кожне завдання містило в собі психологічні знання та потребувало неабиякої підготовки, кмітливості та винахідливості. Але обидві команди були сильними та впорались із завданнями на відмінно.

Крім цього підготовка до брейн-рингу була ґрунтовною, творчою та креативною у кожної команди. Назву команди демонстрували надзвичайно гарні плакати, дехто подбав про зовнішній вигляд. Також команди підтримували вболівальники.

Результати оцінювало компетентне журі, до складу якого входили кандидат психологічних наук, доцент Радул Ірина Генадіївна, кандидат педагогічних наук, доцент Шишова Інна Олексіївна, аспіранти кафедри практичної психології -  Семенюк Марія та Джоган Валентин.

За підсумками підрахованих балів переможцями брейн-рингу стала команда «Діти капітана Вундта». Вітаємо їх з перемогою!

Студентка факультету педагогіки та психології
Заремба Валентина

IMG 3927IMG 3935IMG 3936IMG 3939IMG 3950IMG 3991

IMG 4002IMG 4010