pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Незабутня мить

Сесія в самому розпалі, хвилювання з приводу Державної Атестації, на п’ятому курсі летять останні миті студентського життя. Проносяться одним слайдом всі спогади за такі довгі і водночас короткі роки навчання на рідному  факультеті.

Проходять безтурботні студентські роки, ось вона незабутня мить, перший крок в доросле життя – Останній дзвінок на факультеті. Навертаються сльози, теплі слова кураторів, які стали такими рідними, хвилювання перед виступом, останнім виступом на цій сцені.

26-го травня відлунав останній дзвінок на факультеті педагогіки та психології, випускники в останній раз пройшли рідними коридорами факультету до актового залу щоб почути теплі слова та побажання перед кроком до самостійного, дорослого життя. Сказати свої побажання та прихилити у вдячності голову перед викладачами, які дали не тільки знання, а й неповторний досвід самовдосконалення та професійного розвитку. У словах декана факультету Рацула А.Б. та завідуючих кафедр і кураторів випускних груп звучали мудрі настанови та батьківські побажання, передавалися побажання та мрії з власних студентських років; згадувались перші студентські анкети та цікавилися чи збулися їхні сподівання при вступі до університету. Випускники в свою чергу привітали теплими словами викладачів та кураторів, та, за вже старою традицією, підготували привітальні номери, в яких виклали своє бачення власних студентських переживань на парах та екзаменах, бачення себе в своїй професії. Було багато гумору та зворушливих моментів, випускники продемонстрували свої таланти, які з першого курсу стали відточеними та професійними. В честь випускників студенти факультету підготували номери в яких можливо було помилуватися вокальним та хореографічним мистецтвом.

Деканом факультету педагогіки та психології кандидатом педагогічних наук, професором, заслуженим  працівником освіти України, та заступником декана з навчально-виховної роботи, старшим викладачем, відмінником освіти України Шараповою Тетяною Анатолійовною кращі випускники, за свої досягнення під час навчання були нагородженні похвальними грамотами.

На завершення святкового концерту пролунав останній дзвоник у виконанні студентки 18 групи Мельничук Марії.

Ось лунає останній дзвінок, першокурсники за традицією кожному з випускників вручили маленькі дзвіночки, які є зворушливим спогадом про факультет та безцінну мить перших кроків в доросле життя.

Вітаємо вас, професіонали, педагоги та психологи, ви стали нам такими рідними… двері факультету завжди відчинені для вас. Альма Матер бажає Вам успіхів та професійного і особистого щастя!

Аспірант кафедри практичної психології
Джоган Валентин

IMG 3637IMG 3642

IMG 3645IMG 3651

IMG 3661IMG 3678

IMG 3680IMG 3684

IMG 3691IMG 3698

IMG 3701IMG 3744

IMG 3752IMG 3766

IMG 3778IMG 3787

IMG 3798IMG 3797

IMG 3822IMG 3842

IMG 3860IMG 3868

IMG 3873IMG 3887

IMG 3894IMG 3904

IMG 3909IMG 3924