pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Добро власними руками

Вважається, що перший курс завжди ініціативний та готовий проявляти власну ініціативу цілодобово, це дійсно так, адже на факультеті педагогіки та психології приходять студенти-майбутні спеціалісти з виваженою життєвою позицією: допомагати людям та нести добро тим, кому це потрібно. А якщо ти майбутній спеціаліст з дошкільної освіти, то це обов’язок, який ти обираєш на все життя – допомагати та підтримувати маленьке диво, яке беззахисне та потребує опіки нас дорослих.

З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей КЗ «Кіровоградський обласний будинок дитини нового типу» щороку з 18 по 25 травня проводить благоустрій ігрових майданчиків для своїх вихованців.

Оформити дитячий майданчик до свята допомогла Грибенко Каріна, студентка 1курсу 14 групи факультету педагогіки та психології (дошкільна освіта) КДПУ ім. В. Винниченка. Вона власноруч допомогла створити неперевершені малюнки на потіху малечі, проявивши свою майстерність та талановитість, так як, це не тільки обовязок, а й щастя дарувати приємні спогади та емоції діткам, які вже встигли відчути гіркий присмак життя.

Своїми силами вихователі і бажаючі допомогти в цій справі, намагаються внести частинку своєї любові і свого тепла вихованцям, які позбавлені батьківського піклування, щоб хоча б на хвилинку в очах малюків засвітився вогник радості.

Колектив КЗ «Кіровоградський обласний будинок дитини нового типу» висловив подяку декану факультету педагогіки та психології Рацулу А.Б. за те, що він сприяє підготовці таких талановитих та ініціативних студентів, майбутніх вихователів з великим «людським» серцем.

Хочеться резюмувати вище сказане, перефразувавши слова видатного письменника Антуана де Сент-Екзюпері:не забувай, ти назавжди відповідальний за тих, хто цього потребує. Також хочетьсяпобажати, щоб на такі добри справи завжди вистачало сил і не закінчувався час.

Аспірант кафедри практичної психології
Джоган Валентин

k1iWGCbzeycPaZ8HeVfGMY

v5G2LkcdU9cПодяка Дитячий дім