pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Тренінг для Мелітополя

Завжди цікаво поспілкуватися з новими людьми, особливо якщо це студенти з іншого ВНЗ, з іншого міста. Це надзвичайна можливість отримати не тільки корисну інформацію стосовно навчання, але ще й трішки попліткувати та поділитися цікавими історіями зі студентського життя. Нам випала така можливість, адже в рамках тижня факультету педагогіки та психології, до нас завітали студенти Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького. Вони взяли участь в тренінгу спілкування, який провели студентки ІV курсу факультету педагогіки та психології: Амурова Яна, Кожухар Катерина та Сергата Інеса.

Гості нашого університету виявили зацікавленість, привітність та надзвичайну активність. Легко, просто та без перешкод проходило наше спілкування, було відчуття, немов зустрів старого добре знайомого друга. З великим задоволенням, ентузіазмом та розкутістю студенти виконували тренінгові вправи. Показали свою винахідливість, дотепність, завзятість та енергійність.

«Ми краще б ще з вами попрацювалиу тренінгу, ніж сидіти на лекціях з інформатики» – сказали студенти. Поділилися враженнями, отриманими від нашого університету, а ми в свою чергу отримали досить багато цікавої інформації з їхнього боку про Мелітопольський ВНЗ.

Студентка ІV курсу факультету педагогіки та психології  Яна Амурова

IMG 3526

IMG 3533

IMG 3532