pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Звітна студентська наукова конференція 2016 року

13 травня 2016р. відбулася щорічна звітна студентська наукова конференція (секція методик дошкільної та початкової освіти), у рамках якої відбувся попередній захист кваліфікаційних робіт студентів спеціальності «Початкова освіта».

Зокрема, студенти виступили з доповідями на теми:

1. Використання інноваційних технологій на уроках трудового навчання у початковій школі (Скороход Аліна Володимирівна, V курс)

Науковий керівник – канд. пед. наук, доцент Котелянець Н. В.

2. Сучасні підходи до формування орфографічної грамотності молодших школярів (Ізмайлова Анастасія Сергіївна, V курс)

Науковий керівник – доктор філол. наук, професор Іліаді О. І.

3. Використання інноваційних технологій у формуванні діалогічного та монологічного мовлення молодших школярів (Паламарчук Анна Олександрівна, V курс)

Науковий керівник – доктор філол. наук, професор Іліаді О. І.

4. Розвиток зв’язного мовлення засобами новітніх технологій в учнів початкової школи (Мосьпан Леся Володимирівна, V курс)

Науковий керівник – канд. філол. наук, доцент Єлдінова С. М.

Студенти на належному рівні відстоювали основні положення своїх досліджень, продемонструвавши вільне володіння зібраним фактичним матеріалом і глибокі знання з теорії педагогіки й методики викладання. Спеціально відзначимо активність студентів І і ІV курсів, які взяли участь у конференції як учасники наукової дискусії. Найбільш цікаві й глибокі запитання поставили студенти 43 групи Воронцова Інна, Олійникова Каріна, Лобач Юлія і Байдак Вікторія та 11 групи Горкунова Ганна.

IMG 20160516 140447IMG 20160516 140630

IMG 20160516 140237